Lainaa Ilman Luottotietoja

Alas talouden kääntymisestä on tuonut mukanaan kovia taloudellisia aikoja monille. Monet ovat nyt edessään sulkemiseen kotinsa ja liike, mutta näin ei tarvitse olla. Estettäisiin markkinoiden sulkeminen on nyt sulkemiseen lainat, jotka ovat laajalti saatavilla useita eri muotoja ja kokoja. Tämä johtuu siitä, että jokainen yksilöt taloudellinen tilanne on erilainen ja eri lainanantajien on erilaisia ​​perusteita he perustavat sulkemiseen lainaa.

Tapaa, jolla henkilö voi mennä noin turvata sulkemiseen lainan puhumalla eri luotonanto intuitioon joko henkilökohtaisesti tai käyttämällä puhelimen tai internet. Pankki kiinnitys lainataan kautta voi myös olla valmis tarjoamaan lainaa, mutta se on yleensä parempi mennä ulkopuolinen luotonanto lähde. Toisaalta se on aina pankkien edun säilyttää nykyisen asukas kotona sen sijaan, että sulkemiseen pankit kiinteistön kirjoja, jotka on säilytettävä ja myöhemmin myydään tappiolla hintaan. Vastaanottaminen sulkemiseen lainat voi pelastaa lainanantaja ja vastaanottajan aikaa, rahaa ja emotionaalinen päänsärky menee läpi todellinen sulkemiseen prosessi.

Ymmärtää, miten sulkemiseen lainat toimivat visualisoida suuri yhtiö pelastamalla pienempi. Tämä on tapahtunut viime aikoina Yhdysvalloissa, kun hallitus antoi biljoonien konkurssin pankkien pelastamiseksi heidän luottotappioita. Tietenkin nämä pankit koskaan maksa takaisin tämän rahaa valtiolle mutta joka tapauksessa se ei ole oikeastaan ​​väliä muutenkaan, koska hallitus vain tulostaa enemmän rahaa ojentaa muodossa bailout seuraavaan taloudellisiin vaikeuksiin pankki tai suuri yritys.

lainaa

Niin nähdään sulkemiseen lainat todella ovat lyhytaikaisia ​​luonteeltaan päästä asukkaan pisteeseen, jossa he voivat löytää ostajaa kotoaan tai ääritapauksessa perustaa elämäänsä jossain muualla ja kävellä pois kotoa kokonaan. Tätä kutsutaan strategiseksi oletus ja siitä on tulossa yhä suositumpi näinä päivinä kiinteistöjen arvot laskevat nopeammin kuin ihminen voi suorittaa maksun. Monet ihmiset vain päättävät sillä selvä ja kävellä pois velvoitteistaan, onko kiinnitys tai sulkemiseen lainoja. Etiikka strateginen default ovat hieman harmaalla puolella henkilönä ei riko sopimusvelvoitteitaan lupausta maksaa. Toisaalta fyysinen talon palaa pankkiin, jotta he saavat aineellinen omaisuus ja jos tarpeeksi pankkien asiakkaat saavat sulkemiseen lainaa ja sitten oletuksena, pankki sitten saada uusi komea bailout painetun paperin dollaria Yhdysvaltain hallitus.

Joten, kun tarkastellaan tilannetta sulkemiseen objektiivisesti, se on joskus pankkien edun asiakkaille laiminlyödä niiden suorittamista, jotta pankki saa ylimääräisen suuren summan painetun paperin rahan muodossa hallituksen bailout. Vain muistaa, jos tilanne on niin kipeästi, että olet todella edessään sulkemiseen lähitulevaisuudessa ilman taloudellista apua, älä pelkää harkita sulkemiseen lainoja.

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *