Edullinen laina pitkällä maksuajalla

iso pikalaina

Tietäen kuinka ottaa esiin suuren pikalainan, kun sinulla on huono luotto henkilökohtaisia ​​lainoja kirjaa voi olla vaikeaa, jos omistat kiinteistön tai muita varoja, joita voidaan käyttää vakuudeksi rahat lainattu. Monet lainanantajien kuten pankkien uudelleen kiinnitys vapauttaa käteistä. Vaihtoehtoisesti he voivat hyväksyä muunlaista arvokkaita kuten alkuperäisiä taideteoksia ja antiikkiesineiden vakuudeksi.

Pankit ja asunto-osuuskunnat voivat sallia nykyisen pitkän aikavälin asiakkaita ottamaan vakuudettoman lainan, vaikka heillä on huono luottoluokitus. Ne voivat asettaa yläraja määrä, joka voidaan lainata ja korot saattavat olla odotettua suurempi. Takaisinmaksut todennäköisesti jakautuvat pidemmän aikaa, yleensä seitsemän vuotta tai enemmän.

Pankit ja asunto-osuuskunnat ovat todennäköisesti antaa henkilökohtaisia ​​lainojen asiakkaille, joilla on huono luotto historia, vaikka ne voivat tarjota turvallisuutta. On olemassa muutamia lainanantajien jotka tulee antamaan suuria määriä tai ilman turvallisuutta. Kuitenkin korot voivat olla hyvin korkea joskus jopa 50% plus joissakin tapauksissa.

Kuitenkin niin kauan kuin asut Suomessa, yli 18-vuotias ja täyttää työllisyysperusteita, sinun pitäisi pystyä löytämään lainanantajan valmis ottamaan riskin. Sinun täytyy tarkistaa tiedot ja esittää todisteet työsuhteen. Päädyt maksavat yli kertoimet korkomenojen.

Ennen hakemista kaikki lainat, sinun pitäisi yrittää korjata luottoluokitus. Hankkiminen kopio luottotietoja voit tarkistaa ja haastaa mahdolliset virheet. On yrityksiä, jotka takaavat auttaa korjaamaan luottoluokitus ja auttaa saada lainaa. Jotkut ovat aitoja ja tekevät mitä he sanovat hintaan, toiset vie rahat ja keksiä tekosyitä miksi he eivät voi korjata raportin tai löytää lainanantajalle. Kummassakin tapauksessa sinun täytyy olla tietoinen piilokulut ja maksuja.

Jotkut luotonantajat tarjoavat vakauttamista lainat. Tarkoituksena on maksaa pois kaikki velkojat ja vain yksi maksu ja korkokulut, sen sijaan useita pienempiä määriä. Se voi olla hyvä tapa vähentää kuukausittaiset menot tarjota käytät lainaa varten se on tarkoitettu. Tarvitset myös punnita onko uusi velan vähennykseen kenties pidemmän ajan päätyvät säästää rahaa tai maksaa jopa enemmän.

Jos sinulla on 401K eläkejärjestelmään niin saat mahdollisuuden ottaa lainaa. Se riippuu siitä, kuinka kauan pysyt suunnitelmassa ja kuinka paljon sinun täytyy lainata. Yleensä työnantaja voi hyväksyä lainaa jopa 50% 401K tasapaino. Jos se on ostaa kotiin, takaisinmaksut voidaan tehdä pidemmällä aikavälillä, mutta yleensä se on yli viisi vuotta.

On aina hyödyllistä harkita, jos sinulla on muita tapoja saada pääomaa pikemminkin kuin lainan. Jos sinulla on sijoituksia tai vakuutusta voidaan realisoida, jotta mitä tarvitset, voit säästää lyhennykset ja korot ja alkaa säästää mitä voisi maksanut lainaa. Tämän pitäisi auttaa parantamiseen luottoluokitus vaikka saada huono luotto henkilökohtaisia ​​lainoja.

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *