Miten hakea yrityslaina netistä heti?

yrityslaina

Pienyritysten lainat kuuluvat johonkin kahta tyyppiä – omaisuusperusteinen ja factoring rahoitus. Kunkin lainan edellyttää erilaisia ​​asiakirjoja ja on erilaiset vaatimukset, joten voit valita joka parhaiten pitää yrityksesi käynnissä.

Päätä Lainatyyppi

Asset-lainat ovat samankaltaisia ​​kuin perinteiset lainat ja vaativat laajoja todisteita, molemmat, että olet itse luotto-arvoinen ja että yrityksesi voi pysyä maksusuunnitelma. Monet rahoituslaitokset käyttävät Small Business Administration 7 (a) lainaohjelma taata omaisuusperusteinen laina joten ei pienempi riski lainanantajalle.

Jos tarvitsee vain lyhytaikaista rahoitusta, harkitse factoring laina, jota joskus kutsutaan Myyntisaamiset rahoitus kattaa käteistä pulaa. Factoring on myydä oman myyntisaamiset saada lyhytaikaista lainaa. Saat vähemmän kuin erissä, jossa tietty määrä riippuu oman teollisuuden ja riskitason että jokin velat maksamatta.

edellytykset

Oikeuttavan omaisuusperusteinen laina vaatii yleensä luotto, joka on on 700-800 valikoima ja jopa mukaan Forbes. Voit silti saada kanssa pisteet on 650-700 alueella. Jos olet ollut liiketoimintaa vähintään pari vuotta ja voi osoittaa vahva historia myynti sekä luotettava kassavirta, olet todennäköisesti saada lainaa kuin käynnistyksen. Olet myös todennäköisesti saada lainaa, jos sinulla on vakuuksia, joiden lainalle, kuten oikeudenmukaisuuden kiinteistöihin tai sijoitussalkkua.

Pankki vaatii vähemmän pätevyys factoring laina. Niin kauan kuin olet määrittänyt yrityksesi kunnolla ja on ollut positiivista kassavirtaa, olet todennäköisesti saada.

vaadittavat asiakirjat

Kehittää täyden liiketoimintasuunnitelman omaisuusperusteinen lainoihin. Suunnitelma kertoo yrityksen vahvuuksia, heikkouksia, mahdollisuuksia ja uhkia, joka tunnetaan myös SWOT-analyysin. Kuvaile miten tausta ja koulutus auttaa pyörittämään liiketoimintaansa. Lisätä taloudelliset tiedot, kuten tuloslaskelmat viimeisten kolmen vuoden aikana, jos se on käytettävissä. Sisältävät rahavirtalaskelmat, nykyinen tase ja kolmen vuoden henkilökohtaista veroilmoitusta. Käytä tiivistelmä liiketoimintasuunnitelman miksi tarvitset rahaa ja kertomaan yrityksen ainutlaatuinen tarina niin lainanantajan ymmärtää missä yrityksesi on menossa.

Faktoroimaan lainat, tarvitset myyntisaamisia raportin, jossa näkyy laskut viimeisten 90 päivän aikana. Suunnitelman loppuun laskun factoring hakemuksen ja kuuluvat liiketoiminnan asiakirjat, jotka osoittavat yrityksen on perustettu asianmukaista valtion virastojen, kuten valtion ja liittovaltion veroviranomainen.

Huono luotto kysymyksiä

Ilman vahvaa luottoluokitusta, mahdollisuutesi saada omaisuuserän perustuva laina on huomattavasti vähentynyt. SBA suosittelee antaa lisää dokumentointi osana liiketoimintasuunnitelman jos luotto-pisteet on heikko tai olet kokenut konkurssin. Esimerkiksi sisältävät pankkitalletuksia, jotka näyttävät säännöllisesti meneillään talletuksia ja on positiivinen kassavirta. Toinen vaihtoehto on löytää luotto kumppani, joka on parempi luotto, joka on valmis yhteistyöhön merkki lainaa.

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *